×
LEHOZZUK NEKED A CSILLAGOKAT! - HARMADIK FORDULÓ

Vásárolj az idén 25 éves CO-OP Star üzleteiben egyszerre 2 db Knorr és 2 db Baba terméket és a Tiéd lehet a 10 db Ferrino táska vagy az 5 db páros EFOTT bérlet nyeremény egyike.

A Promóció időtartama: 2024.05.02. – 2024.05.31.

Pályázat beküldés
Mit kell tennem?
 
Vásárolj egyszerre 2db Knorr és 2db Baba terméket!
Őrizd meg a vásárláskor kapott blokkot!
Regisztrálj és töltsd fel a vásárlást igazoló blokk adatait!
Leírás
Vásárolj az idén 25 éves *CO-OP Star üzleteiben 2024.05.02. és 2024.05.31. között egyszerre 2 db Knorr és 2 db Baba terméket és a Tiéd lehet a 10 db Ferrino táska vagy az 5 db páros EFOTT bérlet nyeremény egyike.

*A játékban résztvevő üzletek listáját a játékszabályzat 1.sz. melléklete tartalmazza. Továbbá a Játékos a coopstar.hu/uzletkereso weboldalon a kereső segítségével is tájékozódhat az üzletek pontos címéről.

Ne felejtsd el minden feltöltött pályázat 5 csillagot ér. Gyűjtsd a csillagokat a "Lehozzuk neked a csillagokat!" nyereményjáték sorozat 2024.03.31. és 2024.10.31 közötti időszaka alatt, hogy részt vegyél a Fődíj - 500.000 Ft értékű 2 fős utazás - sorsolásán. Részletek a játékszabályzat 5. pontjában.

A blokkokat kérjük őrizd meg a nyerményjáték sorozat végét követő 60 napig, 2024. december 31.-ig.

Regisztráció után az alábbi webes felületünkön díjmentesen küldheted be pályázatod a pénztári blokkon szereplő AP kóddal és egyéb a pályázathoz tartozó adatokkal.

A webes kódbeküldéshez és a nyertes pályázatok érvényesítéséhez a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Ugyanazon tartalmú pályázat beküldése közül az időben elsőként beérkező kerül érvényesítésre.

Nyeremények
10 db Ferrino multifunkcionális táska
5 db páros EFOTT bérlet
Kódbeküldés

A pályázatbeküldés határideje lejárt!
2024.05.02 - 2024.05.31
GY.I.K.

Vásárolj az idén 25 éves *CO-OP Star Zrt. magyarországi üzleteiben 2024.05.02. és 2024.05.31. között egy vásárlás alkalmával 2 db Knorr és 2 db Baba terméket, majd regisztráció után töltsd fel a pályázatod.

*A játékban résztvevő üzletek listáját a játékszabályzat 1.sz. melléklete tartalmazza. Továbbá a Játékos a coopstar.hu/uzletkereso weboldalon a kereső segítségével is tájékozódhat az üzletek pontos címéről.

A játékban résztvevő üzletek listáját a játékszabályzat 1.sz. melléklete tartalmazza. Továbbá a Játékos a www.coopstar.hu/uzletkereso weboldalon a kereső segítségével is tájékozódhat az üzletek pontos címéről.

Bármilyen Knorr és bármilyen Baba termék.

Csak azokat a vásárlást igazoló Blokkokat fogadja el a Szervező érvényesnek, amelyek nem sérültek, látszódik az AP kód, NAV kód, a vásárlás dátuma és a megvásárolt termék is, valamint amin a Játékban résztvevő termékek – márkanevet is tartalmazó - megnevezése is szerepel.

A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizd meg a nyerményjáték sorozat végéig, 2024. december 31.-ig, mert nyertesség esetén ezt a Szervező bekéri, illetve amennyiben a kisorsolt nyeremény nyertese nem felel meg a játékszabályzatban írt személyi és alaki feltételeknek, vagy az értesítést követően a vásárlást igazoló Blokkot nem küldi meg a Szervező általi bekéréstől számított egy héten belül, a játékból kizárásra kerül, és helyette – tartaléknyertestként – mindig az időben utána következőleg beérkezett érvényes pályázat beküldője nyeri meg a nyereményt, amennyiben eleget tesz a játékszabályzat feltételeinek.

A Játék előre sorsolt nyereményei a teljes időszakra:

- 10 db Ferrino multifunkcionális táska.

A nyereményeket definiáló időpontok kisorsolására, a Játék teljes időtartamára, a promóció megkezdése előtt 2024. április 29. napján 09:30 órakor számítógép segítségével kerül sor.

A játék fődíja:
- 5 db páros EFOTT bérlet

A fődíj sorsolására 2024. június 6. napján 10:00-kor számítógép segítségével kerül sor.

A „Lehozzuk Neked a csillagokat!” nyereményjáték sorozat fődíja egy 2 fő részére szóló utazás, melynek értéke 500.000 Ft.

A Szervező által szervezett „Lehozzuk Neked a csillagokat!” nyereményjáték sorozat összesen 8 hónapból (2024. március 1-től október 31.) áll, minden hónap egy időszakot jelent, az aktuális Játék részvételi feltételeiről a www.starjatek.hu oldalon tájékozódhat.

A Játékos a nyereményjáték ideje alatt csillagokat gyűjt. Egy érvényes pályázat feltöltése után 5 csillagot kap. A nyereményjáték sorozat fődíj sorsolásán az Játékos vesz részt, aki ebből minimum 25db-ot összegyűjtött 2024.03.01-2024.10.31. között, tehát minimum 5 érvényes Pályázat feltöltése szükséges a sorsoláson való részvételhez. A Játékos növelheti nyerési esélyét, ha többször is összegyűjtötte a szükséges mennyiséget, pl. 50 csillag esetén dupla eséllyel indul a fődíjért.

Belépés után tudod nyomonkövetni, hogy mennyi csillagot gyűjtöttél.

A blokkokat kérjük őrizd meg a nyerményjáték sorozat végét követő 60 napig, 2024. december 31.-ig.

A szervező a nyertes játékost sms-ben értesíti a sorsolástól számított 3 munkanapon belül.

A Szervező a nyereményeket személyes átvétellel juttatja el a nyertesekhez. Az átvétel helyszíne - átvételi elismervény kitöltése után - az a Coop Star üzlet, ahol a nyertes vásárolt. A Szervező sms-ben tájékoztatja a nyertest az átvétel pontos időpontjáról.

Egy Játékos korlátlan mennyiségű pályázatot küldhet be, de egy beküldés alkalmával az Interneten csak egy pályázat küldhető be. Újabb pályázathoz újabb AP Kód, NAV kód, blokk kibocsátási dátum és időpont beküldése szükséges. A Szervező egy AP kódot, NAV kódot, dátumot és időpontot, illetve egy Blokkot csak egyszer fogad el érvényesnek a Játék ideje alatt. Azonos AP kódot, NAV kódot, dátumot és időpontot tartalmazó pályázatok közül a Szervező csak az időben elsőként beérkezőt fogadja el érvényes Pályázatnak, telefonszámtól, e-mail címtől, függetlenül.

A nyertesség igazolásához az eredeti blokk beküldése szükséges, úgy azt a Szervező visszaküldeni nem tudja. Amennyiben több nyereményjátékon szeretnél részt venni, javasoljuk, hogy blokkoltasd külön a termékeket.

Amennyiben véletlenül rossz adatokkal töltötted fel pályázatát, úgy kérjük jelezze az coopstar@cspromo.hu  e-mail címen.

A nyereményjátékkal kapcsolatban az coopstar@cspromo.hu email címen kérhetsz tájékoztatást.