×
Most az ünnepelt ajándékoz!

Vásárolj az idén 25 éves CO-OP Star üzleteiben törzsvásárlói kártyával egy vásárlás alkalmával minimum 5000 Forint értékben, ami tartalmaz 1 féle Orbico terméket is (Ariel, Ambi Pur, Always, Blend A Dent, Blend A Med, Discreet, Gillette, Head & Shoulders, Jar, Lenor, Naturella, Old Spice, Oral B, Pampers, Pantene), és a tiéd lehet egy iPhone 13 mobiltelefon.

A Promóció időtartama: 2024.02.02. – 2024.02.29.

Pályázat beküldés
Mit kell tennem?
 
Vásárolj törzsvásárlói kártyával min. 5000 Ft értékben, és legalább 1 féle Orbico terméket!
Őrizd meg a vásárláskor kapott blokkot!
Töltsd fel a vásárlást igazoló blokk adatait!
Leírás
Vásárolj az idén 25 éves *CO-OP Star üzleteiben 2024.02.02. és 2024.02.29. között **törzsvásárlói kártyával egy vásárlás alkalmával minimum 5000 Forint értékben, ami tartalmaz 1 féle Orbico terméket is (Ariel, Ambi Pur, Always, Blend A Dent, Blend A Med, Discreet, Gillette, Head & Shoulders, Jar, Lenor, Naturella, Old Spice, Oral B, Pampers, Pantene), és a tiéd lehet egy iPhone 13 mobiltelefon.

*A játékban résztvevő üzletek listáját a játékszabályzat 1.sz. melléklete tartalmazza. Továbbá a Játékos a coopstar.hu/uzletkereso weboldalon a kereső segítségével is tájékozódhat az üzletek pontos címéről.

**Az a Játékos, aki még nem rendelkezik Coop törzsvásárlói kártyával, az bármelyik üzletben igényelheti azonnal személyesen a pénztárnál, vagy online a www.coop.hu weboldalon keresztűl.


Alábbi webes felületünkön díjmentesen küldheted be pályázatod a pénztári blokkon szereplő AP kóddal és egyéb a pályázathoz tartozó adatokkal.

A webes kódbeküldéshez és a nyertes pályázatok érvényesítéséhez a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Ugyanazon tartalmú pályázat beküldése közül az időben elsőként beérkező kerül érvényesítésre.

Nyeremények
1 db iPhone 13 128GB, fekete mobiltelefon
Kódbeküldés

A pályázatbeküldés határideje lejárt!
2024.02.02 - 2024.02.29
Nyertesek
Név Település Nyeremény
Vízkeleti Lászlóné Fegyvernek iPhone 13 mobiltelefon
GY.I.K.

Vásárolj az idén 25 éves *CO-OP Star Zrt. magyarországi üzleteiben 2024.02.02. és 2024.02.29. között **törzsvásárlói kártyával egy vásárlás alkalmával minimum 5000 Forint értékben, ami tartalmaz 1 féle Orbico terméket is (Ariel, Ambi Pur, Always, Blend A Dent, Blend A Med, Discreet, Gillette, Head & Shoulders, Jar, Lenor, Naturella, Old Spice, Oral B, Pampers, Pantene), és a tiéd lehet egy iPhone 13 mobiltelefon.

*A játékban résztvevő üzletek listáját a játékszabályzat 1.sz. melléklete tartalmazza. Továbbá a Játékos a www.coopstar.hu/uzletkereso weboldalon a kereső segítségével is tájékozódhat az üzletek pontos címéről.

**Az a Játékos, aki még nem rendelkezik Coop törzsvásárlói kártyával, az bármelyik üzletben igényelheti azonnal személyesen a pénztárnál, vagy online a www.coop.hu weboldalon keresztűl.


A játékban résztvevő üzletek listáját a játékszabályzat 1.sz. melléklete tartalmazza. Továbbá a Játékos a www.coopstar.hu/uzletkereso weboldalon a kereső segítségével is tájékozódhat az üzletek pontos címéről.

Az a Játékos, aki még nem rendelkezik Coop törzsvásárlói kártyával, az bármelyik üzletben igényelheti azonnal személyesen a pénztárnál, vagy online a www.coop.hu weboldalon keresztűl.

 • Always
 • Ambi Pur
 • Ariel
 • Blend-a-Dent
 • Blend-a-Med
 • Discreet
 • Gilette
 • Head&Shoulders
 • Jar
 • Lenor
 • Naturella
 • Old Spice
 • Oral B
 • Pampers
 • Pantene

Csak azokat a vásárlást igazoló Blokkokat fogadja el a Szervező érvényesnek, amelyek nem sérültek, látszódik az AP kód, NAV kód, a vásárlás dátuma, törzsvásárlói kártya száma és a megvásárolt termék is, valamint amin a Játékban résztvevő termékek – márkanevet is tartalmazó - megnevezése is szerepel.

A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizd meg, mert nyertesség esetén ezt a Szervező bekéri, illetve amennyiben a kisorsolt nyeremény nyertese nem felel meg a játékszabályzatban írt személyi és alaki feltételeknek, vagy az értesítést követően a vásárlást igazoló Blokkot nem küldi meg a Szervező általi bekéréstől számított egy héten belül, a játékból kizárásra kerül, és helyette – tartaléknyertestként – mindig az időben utána következőleg beérkezett érvényes pályázat beküldője nyeri meg a nyereményt, amennyiben eleget tesz a játékszabályzat feltételeinek.

A játék fődíja 1 db iPhone 13 128GB, fekete mobiltelefon.

A fődíj sorsolására 2024. március 4. napján 10:00-kor számítógép segítségével kerül sor. A sorsolásról jegyzőkönyv készül.

A szervező a nyertes játékost sms-ben értesíti a sorsolástól számított 3 munkanapon belül.

A Szervező a nyereményeket postai úton vagy futárral juttatja el a nyertesekhez. A nyeremények kiküldése folyamatos, azonban a nyertes Játékos köteles együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremény átadására legkésőbb a sorsolást követő 90 napon belül sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a nyertes nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy ezen körülmény a Szervező terhére nem értékelhető. A Szervező a nyeremény átvételének lehetőségét ezen határidőn belül tudja biztosítani, kizárólag magyarországi átadási/átvételi címen.

Amennyiben a kézbesítő nem tudja átadni a nyereményt, a következő munkanapon újra megkísérli kézbesíteni, ezután pedig értesítőt hagy a postaládában, amellyel személyesen, a megadott postán 5 napig lehet átvenni a csomagot.

Egy Játékos korlátlan mennyiségű pályázatot küldhet be, de egy beküldés alkalmával az Interneten csak egy pályázat küldhető be. Újabb pályázathoz újabb AP Kód, NAV kód, blokk kibocsátási dátum és időpont beküldése szükséges. A Szervező egy AP kódot, NAV kódot, dátumot és időpontot, illetve egy Blokkot csak egyszer fogad el érvényesnek a Játék ideje alatt. Azonos AP kódot, NAV kódot, dátumot és időpontot tartalmazó pályázatok közül a Szervező csak az időben elsőként beérkezőt fogadja el érvényes Pályázatnak, telefonszámtól, e-mail címtől, függetlenül.

A nyertesség igazolásához az eredeti blokk beküldése szükséges, úgy azt a Szervező visszaküldeni nem tudja. Amennyiben több nyereményjátékon szeretnél részt venni, javasoljuk, hogy blokkoltasd külön a termékeket.

Amennyiben véletlenül rossz adatokkal töltötte fel pályázatát, úgy kérjük jelezze az coopstar@cspromo.hu  e-mail címen.

A nyereményjátékkal kapcsolatban az coopstar@cspromo.hu email címen kérhet tájékoztatást.