×
Lehozzuk Neked a Csillagokat! - második forduló

Vásárolj az idén 25 éves CO-OP Star üzleteiben legalább 5 alkalommal bármilyen Fornetti terméket és Tiéd lehet a 3 db JBL hangszóró vagy a Sony Playstation nyeremény egyike. 

A Promóció időtartama: 2024.04.02. – 2024.04.30.

Pályázat beküldés
Mit kell tennem?
 
Vásárolj legalább 5 alkalommal bármilyen Fornetti terméket !
Őrizd meg a vásárláskor kapott blokkot!
Regisztrálj és töltsd fel a vásárlást igazoló blokk adatait!
Leírás
Vásárolj az idén 25 éves *CO-OP Star üzleteiben 2024.04.02. és 2024.04.30. között legalább 5 alkalommal bármilyen Fornetti terméket és a tiéd lehet a 3 db JBL hangszóró vagy a Sony Playstation nyeremény egyike.

*A játékban résztvevő üzletek listáját a játékszabályzat 1.sz. melléklete tartalmazza.

Ne felejtsd el minden feltöltött pályázat 5 csillagot ér. Gyűjtsd a csillagokat a "Lehozzuk neked a csillagokat!" nyereményjáték sorozat 2024.03.31. és 2024.10.31 közötti időszaka alatt, hogy részt vegyél a Fődíj - 500.000 Ft értékű 2 fős utazás - sorsolásán. Részletek a játékszabályzat 5. pontjában.

A blokkokat kérjük őrizd meg a nyerményjáték sorozat végét követő 60 napig, 2024. december 31.-ig.

Regisztráció után az alábbi webes felületünkön díjmentesen küldheted be pályázatod a pénztári blokkon szereplő AP kóddal és egyéb a pályázathoz tartozó adatokkal.

A webes kódbeküldéshez és a nyertes pályázatok érvényesítéséhez a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Ugyanazon tartalmú pályázat beküldése közül az időben elsőként beérkező kerül érvényesítésre.


Nyeremények
3 db JBL hangszóró
1 db Sony Play Station
Nyertesek
PlayStation 5 nyertes
Kovácsné N. Ildikó
 
JBL hangszóró nyertesek
Horváth Ildikó
Tarr Róbert
Pálszabó István
Kódbeküldés

A pályázatbeküldés határideje lejárt!
2024.04.02 - 2024.04.30
GY.I.K.

Vásárolj az idén 25 éves *CO-OP Star üzleteiben 2024.04.02. és 2024.04.30. között legalább 5 alkalommal bármilyen Fornetti terméket és a tiéd lehet a 3 db JBL hangszóró vagy a Sony Playstation nyeremény egyike.

*A játékban résztvevő üzletek listáját a játékszabályzat 1.sz. melléklete tartalmazza. 

Csak azokat a vásárlást igazoló Blokkokat fogadja el a Szervező érvényesnek, amelyek nem sérültek, látszódik az AP kód, NAV kód, a vásárlás dátuma és a megvásárolt termék is, valamint amin a Játékban résztvevő termékek – márkanevet is tartalmazó - megnevezése is szerepel.

A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizd meg a nyerményjáték sorozat végéig, 2024. december 31.-ig, mert nyertesség esetén ezt a Szervező bekéri, illetve amennyiben a kisorsolt nyeremény nyertese nem felel meg a játékszabályzatban írt személyi és alaki feltételeknek, vagy az értesítést követően a vásárlást igazoló Blokkot nem küldi meg a Szervező általi bekéréstől számított egy héten belül, a játékból kizárásra kerül, és helyette – tartaléknyertestként – mindig az időben utána következőleg beérkezett érvényes pályázat beküldője nyeri meg a nyereményt, amennyiben eleget tesz a játékszabályzat feltételeinek.

A játék fődíja:
- 1 db Sony PlayStation 5 (PS5) Slim Játékkonzol
- 3 db JBL Charge 5 hordozható Bluetooth hangszóró


A fődíj sorsolására 2024. május 6. napján 10:00-kor számítógép segítségével kerül sor.

A „Lehozzuk Neked a csillagokat!” nyereményjáték sorozat fődíja egy 2 fő részére szóló utazás, melynek értéke 500.000 Ft.

A Szervező által szervezett „Lehozzuk Neked a csillagokat!” nyereményjáték sorozat összesen 8 hónapból (2024. március 1-től október 31.) áll, minden hónap egy időszakot jelent, az aktuális Játék részvételi feltételeiről a www.starjatek.hu oldalon tájékozódhat.

A Játékos a nyereményjáték ideje alatt csillagokat gyűjt. Egy érvényes pályázat feltöltése után 5 csillagot kap. A nyereményjáték sorozat fődíj sorsolásán az Játékos vesz részt, aki ebből minimum 25db-ot összegyűjtött 2024.03.01-2024.10.31. között, tehát minimum 5 érvényes Pályázat feltöltése szükséges a sorsoláson való részvételhez. A Játékos növelheti nyerési esélyét, ha többször is összegyűjtötte a szükséges mennyiséget, pl. 50 csillag esetén dupla eséllyel indul a fődíjért.

Belépés után tudod nyomonkövetni, hogy mennyi csillagot gyűjtöttél.

A blokkokat kérjük őrizd meg a nyerményjáték sorozat végét követő 60 napig, 2024. december 31.-ig.

A szervező a nyertes játékost sms-ben értesíti a sorsolástól számított 3 munkanapon belül.

A Szervező a nyereményeket személyes átvétellel juttatja el a nyertesekhez. Az átvétel helyszíne - átvételi elismervény kitöltése után - az a Coop Star üzlet, ahol a nyertes vásárolt. A Szervező sms-ben tájékoztatja a nyertest az átvétel pontos időpontjáról.

Egy Játékos korlátlan mennyiségű pályázatot küldhet be, de egy beküldés alkalmával az Interneten csak egy pályázat küldhető be. Újabb pályázathoz újabb AP Kód, NAV kód, blokk kibocsátási dátum és időpont beküldése szükséges. A Szervező egy AP kódot, NAV kódot, dátumot és időpontot, illetve egy Blokkot csak egyszer fogad el érvényesnek a Játék ideje alatt. Azonos AP kódot, NAV kódot, dátumot és időpontot tartalmazó pályázatok közül a Szervező csak az időben elsőként beérkezőt fogadja el érvényes Pályázatnak, telefonszámtól, e-mail címtől, függetlenül.

A nyertesség igazolásához az eredeti blokk beküldése szükséges, úgy azt a Szervező visszaküldeni nem tudja. Amennyiben több nyereményjátékon szeretnél részt venni, javasoljuk, hogy blokkoltasd külön a termékeket.

Amennyiben véletlenül rossz adatokkal töltötted fel pályázatát, úgy kérjük jelezze az coopstar@cspromo.hu  e-mail címen.

A nyereményjátékkal kapcsolatban az coopstar@cspromo.hu email címen kérhetsz tájékoztatást.